Home Blog Wat is schakelmateriaal

Wat is schakelmateriaal

Gepubliceerd op 13 april 2023

Als het gaat om elektrische installaties in huis of op kantoor, is schakelmateriaal een onmisbaar onderdeel. Schakelaars en stopcontacten zijn namelijk de verbinding tussen de stroomvoorziening en de apparaten die we dagelijks gebruiken. Bij Elektra Koning hebben we een uitgebreid assortiment schakelmateriaal van hoge kwaliteit, waarmee u uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar kunt maken.

Onze schakelaars en stopcontacten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat ze passen bij de stijl van uw interieur. Daarnaast bieden we ook schakelmateriaal dat geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Hierbij moet u denken aan spatwaterdichte stopcontacten en schakelaars, die voorkomen dat er water bij de stroomtoevoer komt.

Bij Elektra Koning hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom voldoet al ons schakelmateriaal aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Onze schakelaars en stopcontacten zijn voorzien van kinderbeveiliging, wat ervoor zorgt dat kinderen niet met hun vingers in de stopcontacten kunnen komen. Daarnaast hebben we ook schakelaars met een verlichte drukknop, zodat u ook in het donker snel de juiste knop kunt vinden.

Naast schakelaars en stopcontacten bieden we bij Elektra Koning ook ander schakelmateriaal, zoals dimmers, thermostaten en bewegingssensoren. Met een dimmer kunt u de lichtsterkte van uw lampen regelen, terwijl een thermostaat ervoor zorgt dat uw verwarming op de juiste temperatuur blijft. Bewegingssensoren kunnen worden gebruikt om verlichting of andere apparaten automatisch aan te laten gaan wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Ons assortiment schakelmateriaal bevat producten van gerenommeerde merken, zoals Busch-Jaeger, Gira en Niko. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Bij Elektra Koning kunt u rekenen op deskundig advies en snelle levering. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste schakelmateriaal en zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd.

Kortom, schakelmateriaal is een belangrijk onderdeel van uw elektrische installatie en bij Elektra Koning vindt u alles wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een schakelaar voor uw slaapkamer of spatwaterdichte stopcontacten voor uw badkamer, wij hebben het in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Zullen we afspreken?

Heb je een vraag?