Home Laadpaal

Laadpaal

Laadpaal

Laadpaal

Ontdek de voordelen van een Laadpaal! Vul vandaag nog ons eenvoudige offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een persoonlijk adviesgesprek en een vrijblijvende offerte op maat. Profiteer van efficiëntie, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid met onze hoogwaardige oplaadoplossingen.

Ons deskundig team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de beste laadpaal opties voor uw specifieke behoeften te bespreken. Wacht niet langer en maak vandaag nog de overstap naar elektrisch opladen met onze hoogwaardige laadpalen. Vul ons offerteformulier in en geniet van de voordelen!

Offerte aanvragen
Waarom zal ik een laadpaal aanschaffen

Waarom zal ik een laadpaal aanschaffen

Elektra Koning heeft alles wat u nodig heeft om uw elektrische auto thuis op te laden. Geniet van een reeks opladers, software en service waarmee u tijd en geld kunt besparen en uw CO2-uitstoot kunt verminderen door elektrisch rijden nog gemakkelijker te maken.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Naast dat het goed is voor het milieu, is het ook goed voor uw portemonnee. In 2022 rijden er geschat 200.000+ elektrische auto’s en is Nederland rijkelijk voorzien van meer dan 40.000 publieke laadpalen. Heeft u een elektrische auto, dan wilt u ten alle tijden snel kunnen laden. De nieuwe dynamische laadpaal maakt dat mogelijk. U kunt bij ons gemakkelijk een laadpaal kopen. Bij voorkeur verzorgen wij ook de installatie.

Kan ik zelf de laadpaal aansluiten

Kan ik zelf de laadpaal aansluiten

Om kosten te besparen kan het erg aantrekkelijk zijn om een laadpaal zelf aan te sluiten. Echter behoeden wij u voor de risico’s die kunnen optreden. Denk hierbij aan het laten doorbranden van de groepenkast, of het vervallen van de garantie bij het niet aansluiten zoals de geëiste norm.

De gekochte laadpaal wordt geïnstalleerd door een van onze gecertificeerde installateurs. Onze installateurs zijn geschoold door ons team van professionele ingenieurs. Ze hebben diepgaande kennis van onze producten en kunnen garanderen dat de oplader correct en veilig wordt geïnstalleerd. Ze zullen ook het opstarten van de oplader uitvoeren Daarbij zijn wij aangesloten bij meerdere partners en kunnen wij u voorzien van een geschikte laadpaal voor u.

Voordat u een laadpaal gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten wat het u gaat kosten. Er zijn een aantal aspecten die invloed hebben op de prijs. Vul hiervoor het offerte formulier in of bel naar onze klantenservice voor een adviesgesprek. U krijgt bij het gesprek een indicatieprijs met een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Hoe gaan onze monteur te werk

Hoe gaan onze monteur te werk

Het laadpunt wordt direct aangesloten op de meterkast van jouw woning of bedrijfspand. In de meterkast plaatst de installateur een aardlekautomaat en legt hij een nieuwe groep aan. Dit is om het stroomnet in jouw huis te beschermen tegen overbelasting.

Nadat de installateur de meterkast heeft klaargemaakt zal er door de muur of vloer geboord moeten worden, zodat er kabels van de meterkast naar buiten getrokken kunnen worden. Deze kabels gaan rechtstreeks naar het laadstation en worden eventueel buitenshuis ingegraven.

Het is dan tijd om de laadpaal in bedrijf te stellen. Onze installateur plaatst de laadpaal op de door jou gewenste plek en sluit de kabels aan op het laadstation. Wanneer de oplader is geplaatst en verbonden is, zal de installateur samen met jou de werking van de laadpaal controleren.

Zullen we afspreken?