Home Spoed service

Spoed service

Spoed service

Spoed service

Plotseling zit u zonder stroom, maar bij de buren brandt het licht nog. Dit betekent dat de stroomstoring zich bevindt in uw huis. Wij komen u graag helpen. 24/7 elektrische storingsinterventies

Bel voor spoedstoringen
Mijn stroom werkt niet wat moet ik doen

Mijn stroom werkt niet wat moet ik doen

Geen elektriciteit in huis? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een stroomstoring. Een stroomstoring is een ongewenste verbreking in de voorziening van elektriciteit. Dit kan zich voordoen in de vorm van stroomuitval in het hele huis of in een deel van de woning, in de hele straat of zelfs in de hele regio. In alle gevallen is een storing erg vervelend en wil je vanzelfsprekend graag dat deze met spoed verholpen wordt. Wij helpen u hier graag bij. Neem direct contact op of laat en bericht achter en wij bellen u met spoed terug.

Wanneer belt u Elektra Koning

Onze vakkundige elektriciens helpen u bij problemen met uw elektra. Neem bijvoorbeeld contact met ons op voor de volgende werkzaamheden:

  • Stroomstoring of elektra storing verhelpen
  • Groep toevoegen aan de meterkast
  • Bedrading vernieuwen
  • Kortsluiting verhelpen
  • Overbelasting van uw elektra oplossen
  • Elektraproblemen oplossen met spoed
Contact opnemen
Een elektricien voor elk spoedgeval

Een elektricien voor elk spoedgeval

Hoewel een groot deel van de werkzaamheden van een elektricien doorgaans geen spoedgeval betreft, zijn er ook noodgevallen denkbaar waarbij een spoed elektricien benodigd is. Een spoed elektricien is een elektrotechnicus die dag en nacht bereikbaar is voor het verhelpen van acute problemen. Hierbij kun je denken aan kortsluiting, een stroomstoring of technische storing, overbelasting van een elektriciteitsnetwerk of andere problemen met elektra die voor onveilige situaties kunnen zorgen. In zo’n geval wil je met spoed een oplossing van een ervaren vakman en dat is ons doel met deze spoedhulp.

Zelf een stroomstoring verhelpen

Zelf een stroomstoring verhelpen

In sommige gevallen kunt u een stroomstoring zelf verhelpen. Probeer de gesprongen stop te vervangen en schakel alle aangesloten elektrische apparaten stuk voor stuk in. Op het moment dat de stop opnieuw springt heeft u de bron van de stroomstoring gevonden!

Echter raden wij niet aan om zelf aan de kabels te zitten of los te trekken vanuit de groepenkast. Hierdoor kunt u installatie alleen maar erger beschadigen en worden de kosten voor het verhelpen alleen maar hoger.

Contact opnemen

Zullen we afspreken?