Home Groepenkast

Groepenkast

Groepenkast

Groepenkast

Bent u toe aan het vervangen of onderhouden van uw groepenkast. Vraag gerust een offerte bij ons op en een medewerker neemt contact met u op voor het geven van advies.

  • Veilige installatie 
  • Voorbereid tegen stroomstoring
  • 5 jaar garantie
  • Lange termijn investering
  • Up-to-date met de laatste veiligheidseisen ' NEN1010 '
Offerte aanvragen
Wanneer moet ik mijn groepenkast vervangen?

Wanneer moet ik mijn groepenkast vervangen?

Het vervangen van uw groepenkast is belangrijk voor veilige en betrouwbare elektriciteit. Vervang uw groepenkast wanneer u stroomstoringen, frequente uitval of brandgevaar ervaart. Ook als uw groepenkast ouder is dan 20-25 jaar, inspecteer en vervang deze.

Bij Elektra Koning staan wij klaar om u te helpen bij het vervangen van uw groepenkast. Onze ervaren elektriciens werken snel en efficiënt om u weer snel van stroom te voorzien. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Zeker weten dat uw meterkast veilig is? Doe nu gratis een check!

Zeker weten dat uw meterkast veilig is? Doe nu gratis een check!

1. Stuur ons een duidelijke foto van uw meterkast.

2. Een gespecialiseerde elektricien zal uw meterkast
controleren of deze voldoet aan de NEN1010 norm

3. Hierna krijgt u advies om uw meterkast veiliger te
maken wanneer dit nodig is.

Gratis check uitvoeren
Oude stoppenkast vervangen

Oude stoppenkast vervangen

Een moderne groepenkast biedt een significante verbetering ten opzichte van een oude stoppenkast. Met installatieautomaten kunt u de beschikbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak van uw elektrische installatie verhogen.

Bovendien is het vervangen van een oude stoppenkast in geval van kortsluiting verplicht en vermindert het de kans op toekomstige schade. Maak uw woning of bedrijfspand veiliger en comfortabeler door uw stoppenkast te vervangen door een moderne groepenkast. Vraag bij ons gerust een offerte aan voor meer informatie en advies.

Gratis offerte ontvangen
<br />Uitbreiding van uw huidige groepenkast


Uitbreiding van uw huidige groepenkast

Een stoppenkast vervangen wordt ten strengste aangeraden bij een verbouwing. Als u een oudere woning gaat moderniseren, wordt het vervangen van de stoppenkast meestal automatisch bij de werkzaamheden meegenomen.

Wanneer moet u uw groepenkast uitbreiden? Bij aanschaf van nieuwe elektra met hoge vermogen is het zelfs verplicht. Een inductie kookplaat is een goed voorbeeld. De meest voorkomende inductie kookplaten werken op 2/fase of 3/fase. Om de installatie te realiseren moet de groepenkast worden aangepast met een installatieautomaat die het vermogen aankan.

Offerte aanvragen
Krachtstroom

Krachtstroom

Krachtstroom is de oplossing voor uw zware elektrische apparaten Zijn er apparaten in uw woning of bedrijfspand die veel vermogen verbruiken, zoals een elektrische warmtepomp, jacuzzi, sauna, lasapparaten of compressoren? Dan heeft u krachtstroom nodig. Krachtstroom is een stroomvoorziening met een hogere spanning dan de standaard 230 volt.

Veel woningen zijn niet voorzien van krachtstroom en beschikken enkel over een 1-faseaansluiting. Voor krachtstroom is echter een 3-fasenaansluiting vereist. Weet u niet of uw apparaat krachtstroom nodig heeft? Check dan het typeplaatje, de verpakking of de gebruiksaanwijzing.

Onze elektriciens helpen u graag met de installatie van krachtstroom, zodat u veilig en efficiënt kunt genieten van uw elektrische apparaten.

Offerte aanvragen
Prijzen groepenkast vervangen

Prijzen groepenkast vervangen

Wilt u uw groepenkast vervangen of uitbreiden? Dan hangt daar natuurlijk een kostenplaatje aan. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal groepen dat u nodig heeft, overige aanpassingen en eventuele extra opties. Neem contact met ons op en ontvang een offerte gespecificeerd op uw situatie.

Tip: laat het vervangen van een groepenkast altijd aan een professional over. Kleine fouten of misberekeningen kunnen namelijk grote nadelige gevolgen hebben.

Offerte aanvragen

Zullen we afspreken?