Home Elektra renovatie

Elektra renovatie

Elektra renovatie

Elektra renovatie

Heeft u interesse in een complete elektra renovatie? Vul dan het offerteformulier in. Binnen 24 uur wordt u voorzien van een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Hoe gaat Elektra Koning te werk bij een renovatie

Hoe gaat Elektra Koning te werk bij een renovatie

Bij een elektra renovatie staat de wens van de klant op nummer 1#. Samen met een van onze specialisten wordt een plan gemaakt om de installatie te vernieuwen of te vervangen. Voordat wij aan de slag kunnen, komen wij eerst langs voor een diagnose afspraak. Het is belangrijk om een aantal aspecten in kaart te brengen. Bij het aantreffen van de situatie krijgen wij een beter beeld van de mogelijkheden in combinatie met de wensen van de klant. Bij een kleine renovering of installatie, adviseren wij om te bellen met onze klantenservice.

Offerte aanvragen
Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning

Laat u zelf een huis bouwen, dan ben u vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat u weinig concessies hoeft te doen en uw eigen stijl en smaak kan toepassen. Aanpassingen en wijzigingen zijn dan snel gemaakt. Door onze flexibiliteit en ons meedenkend vermogen krijg u de perfecte woning op elektrisch gebied.

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe woning de juiste aansluitingen heeft en volledig veilig is, is Elektra Koning er als elektricien vanaf het begin bij betrokken. Hierdoor is een soepel proces en een top eindresultaat gegarandeerd.

Offerte aanvragen
Groepenkast renovatie

Groepenkast renovatie

Elektra renoveren in huis kan op verschillende manieren. Zo kunnen onze elektriciens er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw meterkast weer voldoet aan de laatste richtlijnen van de elektra in uw huis. Ook kunnen we uw groepenkast van een extra groep voorzien, om te voorkomen dat uw groepen overbelast raken. Een overbelasting van de groepenkast treedt op, op het moment dat een groep meer stroom moet leveren dan de groep toegezegd is. Het overbelasten van de meterkast treedt bijvoorbeeld op bij het gebruik van een grootstroomverbruiker.

Het elektriciteitsnetwerk in huis is een ingewikkeld iets waar je als leek al snel zeer verward tegenaan kunt kijken. Een klein foutje in de aanleg van de bedrading kan ervoor zorgen dat er niks meer werkt en om daarvan de oorzaak te achterhalen is een klus die behoorlijk tijdrovend kan zijn. Laat het daarom over aan een erkende installateur die ervaring heeft met dergelijke klussen.

Zullen we afspreken?