Home Blog Wat moet ik doen bij een stroomstoring

Wat moet ik doen bij een stroomstoring

Gepubliceerd op 06 juni 2023

Stroomstoringen: hoe om te gaan en hulp te krijgen

Stroomstoringen zijn onvermijdelijk en kunnen ons leven en bedrijfsvoering negatief beïnvloeden. Het is belangrijk om te weten hoe u op een stroomstoring kunt reageren en hoe u snel hulp kunt krijgen.

Stappenplan voor stroomstoringen

  • Controleer of het probleem lokaal is: controleer of er een storing is in uw wijk of buurt door te kijken naar buren of door te bellen naar uw energieleverancier / netbeheerder.

  • Controleer uw beveiligingsapparatuur: zoek uit of er beveiligingsapparatuur, zoals aardlekschakelaars of zekeringen, is uitgeschakeld. Probeer deze weer in te schakelen.

  • Controleer uw elektrische apparaten: controleer of uw elektrische apparaten een defect hebben en of ze de oorzaak kunnen zijn van de stroomstoring.

  • Neem contact op met ons: als u het bovenstaande hebt gecontroleerd en het probleem nog steeds niet is opgelost, neem dan contact op met onze elektriciens voor professionele hulp.

Onze elektriciens beschikken over jarenlange ervaring en hebben de nodige kennis en middelen om u snel en effectief te helpen bij stroomstoringen. Van onderzoek naar de oorzaak tot reparatie en herstel, wij bieden u een volledige oplossing voor uw elektrische problemen.

Laat u niet in de steek door stroomstoringen, neem contact met ons op voor snelle en betrouwbare hulp.

Zullen we afspreken?

Heb je een vraag?