Groepenkast Meer lezen
Kookgroep Meer lezen
Spoed service Meer lezen
Renovatie Meer lezen
Zonnepanelen Meer lezen
Laadpaal Meer lezen
Elektra Koning

Elektra Koning

Uw betrouwbare elektricien in Waddinxveen


Wij bieden hoogwaardige diensten, aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren elektriciens die gebruik maken van moderne technieken en materialen.

Wij staan voor een professionele en klantgerichte aanpak om te zorgen dat uw elektrotechnische installaties veilig en efficiënt werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Neem nu contact op met veilige en betrouwbare elektricien
<span style="color: #000000;">WANNEER KUNT U ONS INZETTEN</span><br /><br />

WANNEER KUNT U ONS INZETTEN

Als elektricien staat Elektra Koning klaar om mensen te helpen bij alle soorten elektrische projecten. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele elektricien.

Ons team van ervaren elektriciens is getraind en gecertificeerd om te werken aan een breed scala van elektrische projecten.Wij begrijpen dat elektriciteit niet alleen een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven, maar ook een potentieel gevaarlijke kracht kan zijn als deze niet op de juiste manier wordt behandeld. Daarom stellen wij veiligheid altijd voorop bij al onze projecten, en zorgen wij ervoor dat alles wat wij doen voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Waar werken wij in uw gemeente 

Elektra Koning is werkzaam in heel uw gemeente. Hieronder vindt u de plaatsen waarin wij opereren en u met spoed of andere elektra werkzaamheden snel te hulp kunnen schieten.

Tarieven

Als professioneel elektricien bedrijf begrijpen wij bij Elektra Koning hoe belangrijk het is om transparante tarieven te hanteren. Wij willen dat onze klanten precies weten wat zij kunnen verwachten en wat de kosten zullen zijn voordat wij aan het werk gaan.

Onze tarieven zijn competitief en we bieden een helder en duidelijk prijsbeleid, zonder verborgen kosten. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u eerlijke en transparante prijzen krijgt voor de diensten die u nodig heeft.

Wij geloven ook in het bieden van uitstekende service, ongeacht de omvang van de klus. Onze hoogopgeleide elektriciens zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitswerk, zodat u niet alleen tevreden bent met de prijs, maar ook met de uitvoering van de werkzaamheden.

Bekijk onze prijzen

ONZE WERKWIJZE

Hoe we te werk gaan

REVIEWS

Klanten geven ons gemiddeld een 9,7

Zoë
"Oude stoppenkast laten vervangen door een moderne groepenkast. Hierdoor konden we een elektrische kookplaat aanschaffen en van het gas af. De monteur dacht goed mee met het trekken van de kabels. Dit allemaal binnen één week uitgevoerd!"

Zoë

Alena
"Wij hadden kortsluiting in de stoppenkast. De monteur Niels heeft ons vakkundig uitgelegd over de nagevolgen van een verouderd stoppenkast en heeft op onze goedkeuring de kast vervangen. Binnen 2 uur was hij klaar. Hele prettige service!"

Alena

Justin
"Ik was opzoek naar een betrouwbare elektricien bedrijf die bij ons een kookgroep kon installeren. Na de diagnose werd al snel een afspraak gemaakt om de werkzaamheden te realiseren. Zeker een aanrader ze hebben mij goed begeleid bij de afwerking voor het bouwdepot."

Justin

Alle Reviews
ABB Bosch Hager Group JUNG Libra Energy Wallbox
01 januari 2023
Als u een eigenaar bent van een huis of bedrijf, is de groepenkast het centraal punt van uw elektrische installatie. Dit is wat de stroom van de elektriciteitsleiding naar de verschillende elektrische apparaten en verlichting in uw gebouw verdeeld. Daarom
14 februari 2023
Overstappen van 1 fase naar 3 fase. Het overschakelen van 1 fase naar 3 fase is een belangrijke stap voor huishoudens en bedrijven die meer stroom nodig hebben dan de beperkte hoeveelheid die 1 fase biedt. Een 3 fase-aansluiting biedt namelijk drie keer
20 maart 2023
Wanneer je een nieuwe keuken installeert of je huidige keuken renoveert, is het belangrijk om te kijken naar de stroomvoorziening. In de meeste keukens is een extra groep nodig voor bijvoorbeeld een inductiekookplaat of een oven. Een kookgroep is hiervoor

Zullen we afspreken?